Contactați-ne

Timisoara, Bd. Take Ionescu Nr. 44

Tel. 0720705224

Email: contact@avocatmihes.ro

§ 4 Responses to Contactați-ne"

  • Hoban Simona spune:

    Bună ziua! Am un copil de 15 ani si nu am fost casatorita cu tatal copilului dar am locuolit impreuna pana acum un an. De atunci si nici pana atunci el nu contribuia financiar la aproape nimic. Eu doresc, daca este posibil, sa ii plateasca copilului pensie alimentată. Este posibil? Ce demersuri trebuie sa fac?8

    • Bună ziua! Puteți solicita obligarea tatălui la plata pensiei de întreținere pentru copil (1/4 din venitul net pentru un copil). Pentru a obține acest lucru (în măsura în care tatăl nu contribuie de buna voie) trebuie sa introduceți o acțiune în justiție, pentru a fi obligat în acest sens prin hotărâre judecătorească. Dacă doriti să programam o întâlnire (consultanta inițiala este gratuita), pentru a discuta, va rugam sa ne contactați la numărul de telefon 0720705224.

  • Sorina Sperla spune:

    Buna ziua, am o intrebare.Sotul meu nu si-a cunoscut tatal, acesta nu a vrut sa il recunoasca deoarece avea familie, cu mama sotului avand doar o aventura. Mama sotului meu nu a pastrat legatura cu dansul,si nu stim decat numele acestuia.Sotul meu ar dori sa il cunoasca cum am putea afla unde se afla?

    • Bună ziua! Din păcate, sansele de a obține date despre tată, știind doar numele, sunt destul de reduse. S-ar putea încerca o cerere la Evidenta populației, pentru identificarea domiciliului după nume, dar nu sunt șanse prea mari sa obțineți aceste date, având în vedere ca nu e niciun proces in curs, care sa justifice acest lucru. Doar dacă ar formula o acțiune în stabilirea paternitatii, eventual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *